top of page
kosarasemelo.webp

Gyárlátogatás Iváncsán

Updated: Feb 24, 2023

Az időszakos karbantartás rendkívül fontos az önjáró személyemelőink és kosaras emelőink biztonságos és hatékony működése érdekében. Az időszakos karbantartás során a műszaki szakemberek átvizsgálják a gépeket, ellenőrzik a fontos alkatrészek állapotát, és ha szükséges, javítást végeznek rajtuk.

Az időszakos karbantartás általában a gyártó által előírt időszakokban ajánlott, de az igényeknek megfelelően lehet gyakrabban is végezni.


Az JCB SKYJACK emelőgépek széles vagy keskeny kivitelben bérelhetők, így minden felhasználó megtalálhatja az igényeinek megfelelő gépet. Az emelőgépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és rendkívül erősek és tartósak, így bátran használhatóak nehéz terhek emeléséhez is.


Az időszakos karbantartás és az igényekhez igazított szervizelés mellett az önjáró munkaállvány rendszeres ellenőrzése is fontos a biztonságos működés érdekében.


Az ellenőrzések során a műszaki szakemberek átvizsgálják a kosaras emelőgép alkatrészeit, az elektromos rendszert, a hidraulikus rendszert és a biztonsági berendezéseket.

Ha szükséges, javítást végeznek, vagy alkatrészeket cserélnek.


Az időszakos karbantartás és az igényekhez igazított szervizelés nemcsak a gépek hosszabb élettartamát biztosítja, hanem a munkavégzés során a felhasználók biztonságát is garantálja.

Ezért fontos, hogy rendszeresen karbantartsuk és ellenőrizzük az személyemelőket, és csak olyan szervizelést végeztessünk rajtuk, amely a legjobban megfelel az igényeinknek.


bottom of page