top of page
kosarasemelo.webp

Airbus, SK innovation, Csabametal

Updated: Feb 24, 2023

Cégünk, amely személyemelő, kosarasemelő és karosemelő bérlésére specializálódott, számos városban jelen van az Alföldön és annak környékén. A Szegedtől kezdve a Békéscsabán, Szolnokon, Szentesen, egészen Kecskemétig, széleskörű szolgáltatásokat kínálunk a régióban.


Szeged a Dél-Alföld fővárosa, amely sokféle gazdasági tevékenységgel foglalkozó vállalkozásnak ad otthont. A városban működő ipari létesítmények széles skálájában találunk szereplőket az élelmiszeripartól a gépiparig. személyemelő-gépeinkkel számos szolgáltatást kínálunk az ipari szektor számára, beleértve az építőipart, a szerelőipart és az anyagmozgatással foglalkozó vállalkozásokat.


Békéscsaba a megye székhelye, ahol szintén találunk számos ipari tevékenységet folytató vállalkozást. Az személyemelő-gépeink széles választéka alkalmas az építőipari munkákhoz, az ipari karbantartási tevékenységekhez és az anyagmozgatási feladatokhoz.


Szolnok központi elhelyezkedése miatt fontos ipari központ a keleti régióban. Emelőgépeinkkel szolgáltatásokat kínálunk a repülőgépgyártó üzemeknek, a vasúti karbantartóknak és az ipari szolgáltatóknak.


Szentes egy másik fontos ipari központ az Alföldön, ahol a mezőgazdaság és az élelmiszeripar a fő tevékenységi területek. A szerelőkosár megkönnyítik a mezőgazdasági csarnokokban tevékenységek végzését és az ipari szerelési munkákat a város környékén.


Kecskemét az Alföld központi részén található, és az autógyártás egyik központja. Emelőgépeinkkel kínálunk szolgáltatásokat az autóipar, az építőipar és az ipari karbantartási tevékenységek számára is.

Az emelőgépeinket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően szervizeljük és karbantartjuk, hogy biztosítsuk a biztonságos működést és a maximális hatékonyságot.

Az emelőgépeink bérlése rugalmas akár online is intézhető.
Comments


bottom of page